Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin “Kurumsal İletişim Yönetimi” sertifika programı 28 Nisan 2018’de başlıyor.

Alanın önemli isimlerinden oluşan öğretim kadrosuyla gerçekleştirilecek olan, kurumların iletişim profesyonelleri ihtiyacını karşılamayı hedefleyen ve bu alandaki en güncel bilgileri içeren “Kurumsal İletişim Yönetimi” sertifika programı, 60 saatlik bir eğitimi içeriyor.

Kurumsal iletişim alanında uzmanlaşmak isteyenler ve bu alanda çalışıp da bilgilerini güncelleme ihtiyacı duyanlar için açılacak olan programa başvurular devam etmekte olup, program 4 Kasım 2017’de başlayacak, eğitim Ankara Üniversitesi Tandoğan yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgiye www.ilaum.ankara.edu.tr  ya da Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin www.ankusem.ankara.edu.tr adreslerinden ulaşılabilir.

Başvuru İçin Tıklayınız…